Køb Wegovy online ✔️ uden recept

 •   Køb din medicin online
 •   Få en lægeordination valideret af læger
 •   Få det leveret til dit hjem inden for 24 timer

Ønsker du at købe Wegovy uden recept i Danmark? Wegovy er en unik ugentlig injektion, som allerede har hjulpet folk med at tabe sig. De forfyldte injektionspenne er fremstillet af Novo Nordisk, som også producerer Saxenda og Ozempic, to andre injektioner til vægttab.

Køb Wegovy Online i Danmark er godkendt til brugere med et BMI større end 35 kg/m2 og som har mindst én vægtrelateret tilstand. Under ekstreme omstændigheder kan det administreres til patienter med et BMI på mellem 30 kg/m2 og 35 kg/m2.

I Europa er 1 ud af 4 personer overvægtige. Diabetes, visse ondartede tumorer og hjerte-kar-sygdomme, herunder hjerteanfald og slagtilfælde, skyldes alle hovedsagelig fedme.

Hvordan virker Wegovy?

Semaglutid, den aktive ingrediens i Wegovy, er en analog af glucagonlignende peptid-1 (GLP-1). Det stimulerer produktionen af hormonet insulin, som styrer blodsukkeret. Desuden hæmmer semaglutid tømningen af maven, Dette forlænger følelsen af mæthed og reducerer sulten.

Hos personer med type 2-diabetes kan semaglutid hjælpe med at forebygge kardiovaskulære problemer, herunder hjertesygdomme og slagtilfælde. Wegovy bør anvendes sammen med en afbalanceret, kaloriefattig kost og hyppig motion.

Kan jeg tabe mig meget med Wegovy?

En medicinsk undersøgelse viste, at personer, der købte Wegovy uden recept i Danmark, generelt tabte 12% af deres kropsvægt.

Hvor lang tid tager Wegovy om at virke?

Det er umuligt at forudsige, hvor lang tid det vil tage Wegovy at virke for dig. Det skyldes, at hver persons krop er unik og reagerer forskelligt på medicin.

Wegovy: Hvordan skal man bruge det?

 • Wegovy er en subkutan injektion, som du giver dig selv. Pennerne har en lille, skjult nål, der afgiver medicinen lige under huden.
 • Du behøver ikke at bekymre dig om at fastgøre nåle til pennen eller at vælge den rigtige mængde, da hver Wegovy-pen leveres med en enkelt dosis semaglutid og en nål. For at injicere skal du blot fjerne hætten og trykke pennen mod huden.
 • Du smider hele pennen væk, efter at du har givet din ugentlige dosis med den. Når injektionen er givet, pakkes nålen ind for at forhindre, at den stikker sig selv.
 • Sørg for, at opløsningen i pennen er klar og farveløs, før du bruger Wegovy. Du kan kontrollere opløsningen gennem et lille vindue på siden af pennen.
 • Brug pennen sparsomt, hvis opløsningen er uklar, misfarvet eller indeholder partikler. Brug en ny pen, og smid den gamle pen i en beholder til skarpe genstande.
 • Wegovy kan tages på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, men du bør forsøge at tage det hver uge på den samme dag.
 • Du kan tage Wegovy med eller uden måltider.
 • Wegovy kan injiceres i overarmen, låret eller maven. Du skal skifte injektionssted hver uge.
 • Wegovy-penne skal bortskaffes i en dertil beregnet beholder til skarpe genstande. Beholdere til spidse og skarpe genstande bør aldrig placeres, hvor børn eller dyr kan se eller nå dem. Wegovy-penne må aldrig bortskaffes sammen med husholdningsaffald.

Hvordan kan jeg opbevare Wegovy sikkert?

 • Køleskab Wegovy mellem 2 og 8 grader Celsius. Opbevar pennerne væk fra frysezonen. Fjern aldrig hætterne fra pennerne.
 • Wegovy penne kan opbevares i op til 28 dage ved 7-30°C.
 • Wegovy penne skal altid opbevares uden for børns og kæledyrs syns- og rækkevidde.

Hvorfor er Wegovy-penne farvet forskelligt?

 • De grønne, lyserøde, brune, blå og sorte kuglepenne leveres i individuelle doser.
 • Du bruger hver penfarve i 4 uger, før du øger din dosis med den næste pen.
 • Din dosis Wegovy vil stige under behandlingen, indtil du når vedligeholdelsesdosis på 2,4 mg om ugen.
 • Når du har nået vedligeholdelsesdosis på 2,4 mg, skal du fortsætte med at tage dosis en gang om ugen, indtil du har nået din målvægt.
Uge – Pen-farve – Dosering
 • 1-4, grøn, 0,25 mg
 • 5-8, pink, 0,5 mg
 • 9-12, brun, 1 mg
 • 13-16, blå, 1,7 mg
 • fra 17, sort, 2,4 mg

Hvis jeg glemmer at tage Wegovy på den planlagte dato, hvad skal jeg så gøre?

Brug Wegovy så hurtigt som muligt, hvis du glemmer at tage det, og din næste dosis skal indtages om to dage eller mere. Spring den glemte dosis over og genoptag din sædvanlige dosis, hvis det er mindre end to dage før din næste dosis.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg utilsigtet bruger to Wegovy-penne i træk?

Alvorlige bivirkninger såsom alvorlig kvalme, opkastninger og meget lavt blodsukker kan opstå, hvis man tager mere end den anbefalede mængde Wegovy. Gå til nærmeste skadestue, hvis du utilsigtet tager mere Wegovy, end du burde, hvis du utilsigtet tager mere Wegovy, end du burde. Glem ikke at medbringe emballagen og eventuel ubrugt medicin.

Hvor mange Wegovy-penne skal jeg bruge for at få vedligeholdelsesdosis?

Før du når vedligeholdelsesdosis på 2,4 mg, skal du bruge 16 Wegovy penne, hver med en gradvist stigende dosis. For at nå vedligeholdelsesdosis tager det lidt over 4 måneder.

Er Wegovy bedre end Saxenda?

I et randomiseret klinisk forsøg tabte deltagerne, der tog Wegovy i 68 uger, i gennemsnit mere vægt (-15,8 %) end deltagerne, der tog Saxenda, som i gennemsnit tabte -6,4 % af deres kropsvægt. Forskerne konkluderede dog, at der skal tages hensyn til andre variabler, såsom tolerance og følsomhed over for hvert vægttabsmedicin.

Hvad adskiller Saxenda og Wegovy fra hinanden?

Saxenda og Wegovy er begge injektioner, der hjælper folk med at tabe sig, men de adskiller sig fra hinanden på nogle få vigtige punkter.

For det første har Wegovy og Saxenda forskellige ingredienser. Wegovy indeholder semaglutid, og Saxenda indeholder liraglutid. Begge komponenter er en del af en klasse af lægemidler, der stimulerer kroppen til at producere insulin og reducere sulten.

Wegovy injiceres kun en gang om ugen i modsætning til Saxenda, som skal injiceres dagligt for at være effektivt. For de fleste mennesker gør dette behandlingen mere bekvem og mindre besværlig.

Sidst men ikke mindst kræver Wegovy-penne ikke en nål. Hver Wegovy-pen har en indbygget nål. For at aktivere nålen skal du blot fjerne hætten og trykke den mod din hud.

Kan jeg gå overalt med Wegovy?

Wegovy kan tage dig med overalt. Medbring din håndbagage og din Wegovy. Det kan fryse, hvis du pakker det i din håndbagage og lægger det i flyets lastrum. Wegovy skal opbevares i sin originale emballage.

Spørgsmål og svar

Kan Wegovy tages under amning eller graviditet?

Det anbefales ikke at købe Wegovy uden recept i Danmark, hvis du ammer et barn, eller hvis du tror, at du måske er gravid. Wegovy skal stoppes to måneder før du ønsker at blive gravid.

Må jeg drikke noget, mens jeg tager Wegovy?

Det er tilrådeligt at undgå at drikke for meget alkohol, når du tager Wegovy til vægttab. Alkoholholdige drikkevarer kan indeholde mange kalorier og modvirke dig, når du forsøger at tabe dig.

Vil Wegovy påvirke min evne til at køre bil eller bruge udstyr?

Du bør være i stand til at køre bil og betjene maskiner uden at blive påvirket af wegovy. Du må ikke deltage i sådanne aktiviteter, hvis du har bivirkninger, såsom svimmelhed eller synsforstyrrelser, medmindre du mener, at det er sikkert at gøre det.

Er Wegovy ækvivalent med Olympic?

Wegovy og Olympic er ikke identiske. Semaglutid er det samme aktive stof i Ozempic og Wegovy, men Wegovy har en højere dosis og kommer i en anden pen.

Hvor længe kan jeg købe Wegovy online?

Wegovy bør kun tages i højst to år.

Hvad kan jeg spise, mens jeg tager Wegovy?

Mens du bruger Wegovy, skal du opretholde en sund og afbalanceret kost. For at reducere dit samlede kalorieindtag skal du undgå måltider med et højt indhold af salt, sukker og fedt. Du bør også begrænse dit alkoholindtag.

Hvad er prisen på Wegovy i Danmark?

 • For 1 Wegovy pen er prisen: 1.048,48 kr.
 • For 2 kuglepenne fra Wegovy er prisen: 1.844,35 kr.
 • For 3 kuglepenne fra Wegovy er prisen: 2.629,78 kr.
 • For 4 kuglepenne fra Wegovy er prisen: 3.444,27 kr.
 • For 5 kuglepenne fra Wegovy, er prisen: 3.866,79 kr. ( Du sparer 1.480 kr. )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *