Køb Vitaros til behandling af erektil dysfunktion

  •   Køb din medicin online
  •   Få en lægeordination valideret af læger
  •   Få det leveret til dit hjem inden for 24 timer

Hvad er Vitaros creme?

Vil du gerne købe Vitaros uden recept i Danmark? En lokal lotion kaldet Vitaros bruges til at behandle erektil dysfunktion. Alprostadil, et prostaglandin (PGE-1) og dets aktive komponent, findes også i andre lægemidler, herunder Caverject og MUSE.

Vitaros creme virker ved at udvide (åbne) de blodkar, der regulerer blodgennemstrømningen i penis efter at være absorberet gennem huden. Derudover hjælper den med at indsnævre (stramme) de blodårer, der tillader penis at tabe blod, hvorved blodet holdes tilbage i penis og gør det muligt for den at forblive oprejst længe nok til samleje.

Vitaros adskiller sig fra alprostadil-baserede lægemidler ved at virke ved at blive injiceret med en stempel i urinrørsåbningen ved spidsen af penis (medfølger i pakken). Virkningen af behandlingen indtræder inden for 5-30 minutter og kan vare op til en time. Da alle andre alprostadil-baserede lægemidler kræver en injektion, er brugen af Vitaros relativt ikke-invasiv.

Patienter, der har svært ved at sluge piller, eller som oplever de negative virkninger af orale PDE-5-hæmmere til erektil dysfunktion, kan finde køb af Vitaros uden recept meget nyttigt. Sammenlignet med orale PDE-5-hæmmere har køb Vitaros uden recept i Danmark færre interaktioner, færre kendte bivirkninger og er mindre påvirket af mad og drikke.

Det er også velegnet til personer, der ikke sikkert kan bruge orale PDE-5-hæmmere, fordi de allerede tager nitrater til behandling af angina pectoris eller hjerteproblemer.

Du skal altid anvende denne behandling nøjagtigt som anvist og være særlig opmærksom på anvendelsesvejledningen. Det vil være lettere at opnå alle fordelene ved produktet og mindre sandsynligt, at der opstår bivirkninger, hvis du følger de medfølgende instruktioner.

Instruktioner om hvordan man bruger Vitaros

Fem til tredive minutter før du planlægger at have samleje, skal du påføre EN Dosis creme med den færdige stempel (applikator) på spidsen af penis (urinrøret).

Med den ene hånd, mens du står, skal du bevæge huden for at udvide penisåbningen. Med den anden hånd tager du Vitaros og placerer enden af beholderen over penisåbningen.

Hold din penis lodret i 30 sekunder efter påføring af lotion for at lade den trænge ind i huden. Påfør ikke medicinen mere end én gang i løbet af 24 timer og ikke mere end 2-3 gange om ugen.

Placer aldrig spidsen af penis inde i åbningen. Tryk langsomt på stemplet, det tager 5-10 sekunder, før cremen er helt udtømt. Hold penis i en oprejst stilling i yderligere 30 sekunder eller mere for at lade cremen blive absorberet. Du kan efterlade en smule creme omkring indgangen til penis, som derefter kan masseres ind i huden. Du må aldrig supplere doseringen ved at bruge indholdet af en anden beholder Vitaros.

Endelig skal du vaske hænder, før du lægger beholderen tilbage i aluminiumsemballagen og sætter beskyttelsesdækslet på igen. Efter brug af Vitaros creme, opstår erektion mellem fem og tredive minutter senere. Varigheden af virkningen varierer fra mand til mand, men er ofte mellem en og to timer.

Selv om næsten alle ikke har bivirkninger, kan købe VITAROS online i Danmark forårsage dem ligesom andre lægemidler.

  • Hvis du har en erektion, der varer længere end fire timer, eller hvis du har symptomer på allergi over for produktet, skal du straks kontakte din læge.
  • Mere end en ud af ti personer kan opleve disse almindelige bivirkninger: DEN PERSON (MAND) – Ødem på penis, udslæt, pruritus i kønsorganerne, let til alvorlig lokal smerte, brændende eller ubehag og rødme på penis – Betændelse i glans penis (balanitis) – brændende, følelsesløshed, prikken og trækninger.
  • S’DET S’ER EN KVINDE, PATIENTENS PARTNER : Mild vaginal prikken eller brændende, vaginitis. Det er muligt, at lægemidlet eller vaginal penetration kan forårsage denne virkning. Brugen af et vandbaseret glidecreme kan reducere bivirkningerne og samtidig lette vaginal penetration.

Størstedelen af bivirkningerne er kortvarige og forsvinder inden for en til to timer.

Beskrivelse af Vitaros

Vitaros er et helt nyt receptpligtigt lægemiddel til aktuel behandling af erektil dysfunktion. Det indeholder alprostadil som den aktive ingrediens. Alprostadil er et prostaglandin. Det er en vasodilator, som øger blodgennemstrømningen til penis ved at udvide blodkarrene. Dette bidrager til erektion af penis.

Pas på mulige irriterende bivirkninger (se Bivirkninger).

Det er tilrådeligt at bruge kondom og undgå at købe Vitaros uden recept i Danmark, hvis en kvinde er gravid, ammer eller potentielt gravid.

Hvad er fordelene?

Medmindre de ikke er i stand til at tage dem, ordineres orale fosfodiesterase-5 (PDE-5)-hæmmere ofte til mænd med erektil dysfunktion. For mænd, der ikke kan bruge PDE-5-hæmmere, eller som ikke kan opnå en ordentlig erektion med dem, tilbyder køb Vitaros online i Danmark en anden type behandling.

Hvilke online butikker sælger Vitaros creme?

Efter at have gennemført en kort online konsultation kan du købe Vitaros med recept i Danmark. Du skal blot klikke på produktet ovenfor for at gennemføre online konsultationen.

Potentielle negative virkninger

De mest almindeligt rapporterede bivirkninger er milde til moderat alvorlige og omfatter mildt til moderat ubehag, svie, kløe og rødme af penis.

  • En kvindelig partner kan opleve mild vaginal svie eller kløe. Svimmelhed, besvimelse, øget hjertefrekvens og penisfylde er usædvanlige symptomer hos mænd.
  • De fleste bivirkninger er forbigående og forsvinder inden for 1-2 timer.
  • Hvis din erektion varer længere end fire timer, skal du straks kontakte din læge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *